Новини

Вакциновані й відкирті

25.08.2021 10:05

Королівська ЗОШ бере участь у конкурсі МОЗ "Вакциновані й відкриті" з метою заохочення до здорового способу життя!!! #ВакцинованіВідкриті

Оголошення!!!

26.04.2021 10:24

Оголошення

 

Відділом освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради оголошується конкурс на посади керівників закладів загальної середньої освіти:

Комарівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», місцезнаходження: Київська область, с.Комарівка,вулиця Дружби народів, 6.

Королівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,місцезнаходження: Київська область, с. Королівка, вулиця Клубна, 2

Комунального закладу «Макарівський багатопрофільний ліцей»,місцезнаходження: Київська область, смт Макарів,вулиця Піонерська, 5.

Макарівського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І ступеня – районна гімназія»,місцезнаходження: Київська область, ссмт Макарів,вулиця Ватутіна генерала, 10.

Мотижинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів,місцезнаходження: Київська область, с. Мотижин,вулиця Василя Довгича, 2.

Ситняківського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок»,місцезнаходження: Київська область, с. Ситянки,вулиця Шкільна, 2.

Борівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок»,місцезнаходження: Київська область, с. Борівка,вулиця Центральна, 32 Б.

Мар’янівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дитячий садок»,місцезнаходження: Київська область, с. Мар’янівка, (Мар'янівська с/р), вулиця Миру, 29.

Плахтянської гімназії,місцезнаходження: Київська область, с. Плахтянка,вулиця Кавказька, 34.

Фасівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів,місцезнаходження: Київська область, с. Фасова,вулиця Шевченка, 3.


Посадовий оклад, доплати, надбавки встановлюються відповідно до постанови КМУ від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», інших нормативних документів.

 

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту на рівні спеціаліста або магістра,  стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, високі моральні якості , а також фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі в конкурсі:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання (крім приватних та корпоративних закладів освіти);
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі.
  • Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Документи, які зазначені в переліку подаються особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа).

Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення Відділом освіти, молоді, фізичної культури і спорту Макарівської селищної ради за адресою: Київська область, смт Макарів, вулиця Піонерська, 15.

Дата і місце проведення конкурсного відбору учасникам конкурсу будуть повідомлені додатково.

Конкурс складається з таких етапів:

1) прийняття рішення про проведення конкурсу;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) затвердження складу конкурсної комісії;

4) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

5) перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

6) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

7) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

8) проведення конкурсного відбору;

9) визначення переможця конкурсу;

      10) оприлюднення результатів конкурсу.

Особа, уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі – Бастун Л.М. (тел. 0457851548), електронна пошта osvitamakariv@ukr.net.

 

Виставка

26.04.2021 10:20

Виставка малюнків "Планета- мій дім"

Екскурсія

26.04.2021 10:15

Година спілкування з учнями Королівської ЗОШ І-ІІІ ступенів "За живе..., непоправні наслідки Чорнобильської трагедії"

Хвилина мовчання

26.04.2021 10:03

Шануємо, пам"ятаємо, дякуємо!!!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>